Läsvärt

Vi har samlat alla tips & råd du kan tänkas behöva i processen att hitta nästa hyresvärd, säljare eller hyresgäst, köpare. Allt för att det ska bli lätt att hitta rätt.

<<Tillbaka: Kontorshotell

Kontorshotell

Kontorshotell - en smidig lösning för småföretag

Att välja kontorshotell framför att hyra en egen lokal kan många gånger vara att föredra, inte minst för det lilla företaget.

Kontorshotell är flexibelt

Att hyra ett rum på ett kontorshotell innebär framförallt flexibilitet. Antagligen finns både större och mindre kontorsrum på kontorshotellet där du hyr. På så sätt kan du få mer eller mindre utrymme i huset utan att du behöver flytta till en ny adress. Kontorshotell har dessutom ofta fördelen med flexibla kontraktstider, vilket innebär att du kan hitta en lokal för en kortare tidsperiod och ofta kan flytta in och ut med kort varsel. För dig som har ett företag som utvecklas snabbt kan det vara smidigt att slippa ett långt hyreskontrakt till förmån för större rörlighet. Tänk på att du antagligen får bättre hyresvillkor när du hyr under en längre tid.

Spara både tid och pengar

Genom att hyra kontor på ett kontorshotell kan du spara tid och därmed pengar. Du slipper ordna med allt det praktiska som måste finnas i en lokal. Internetanslutning, konferensrum, kontorsmöbler, posthantering och reception finns på plats och du behöver i stort sett bara flytta in. I stället för att lägga tid och energi på sådant som inte är din huvudsyssla kan du koncentrera dig på att utveckla din egen verksamhet.

Kontorshotell är socialt

Är du ensamföretagare kan det vara bra att få den sociala kontakten som ett gemensamt fikarum ger. Dessutom är det många olika sorters företag som hyr på kontorshotell, vilket gör att du kan utöka ditt nätverk, skapa relationer och göra fler affärer.