Kommersiella fastigheter till salu i Stockholm

10 annonser
10 annonser
 1. 3 dagar
 2. Tranebergsvägen 62
  Traneberg, Stockholm
  606 m²
  Bostad
  Butik
  Pris vid förfrågan
 3. 17 dagar
 4. Bällstavägen 27
  Bromma, Stockholm
  480 m²
  Bostad
  Övrigt
  Pris vid förfrågan
 5. 19 dagar
 6. Solkraftsvägen 2
  Stockholm
  Alla annonser från Rosengren & Co
  465 m²
  Industri & verkstad
  Kontor

  Välkommen att förvärva en perfekt egenanvändarfastighet i Skrubba!

  10 500 000 kr
 7. april
 8. Lundagatan 31
  Södermalm/Zinkensdamm, Stockholm
  Alla annonser från Rosengren & Co
  1 900 m²
  Hotell
  Övrigt

  Fastigheterna Stockholm Bjälken 20 & 27 är belägna på Lundagatan 31 på Södermalm. Byggnaden om ca 1.900 kvm som ursprungligen uppfördes 1905 har ...

  Pris vid förfrågan
 9. Solkraftsvägen 14a
  Stockholm
  480 m²
  Butik
  Industri & verkstad
  Kontor
  Pris vid förfrågan
 10. februari
 11. Stora Ängby Allé 1 1
  Bromma, Stockholm
  61 m²
  Bostad
  5 175 000 kr
 12. januari
 13. Nordmarksvägen 108
  Stockholm, Stockholm
  158 m²
  Bostad

  Villa med utvecklingspotential paketerad i aktiebolag

  8 000 000 kr
 14. Stora Ängby Allé 1
  Norra Ängby, Stockholm
  80 m²
  Bostad
  Kontor
  7 000 000 kr
 15. Äldre
 16. Tranebergsvägen 25
  Traneberg, Stockholm
  40 m²
  Butik
  Kontor
  Pris vid förfrågan
 17. Fasad från Harpsundsvägen
  Elegant inredning
  Harpsundsvägen 152
  Högdalen, Stockholm
  871 m²
  Industri & verkstad
  Kontor

  Tillfälle att förvärva fastighet i Högdalens industriområde. Fastigheten säljs tomställd. Fastigheten har en byggnad i två plan. I bottenplanet fin...
  Tillfälle att förvärva tomställd fastighet i Högdalens industriområde. Fastigheten har en byggnad i två plan. I bottenplanet finns reception, exklusiv...

  17 000 000 kr
  Alla annonser från Bjurfors Näringsliv
 18. Få hjälp att hitta rätt objekt

  Få hjälp att hitta rätt objekt

  Beskriv vad du söker i vårt enkla formulär så hjälper vi dig att hitta rätt

Kommersiella fastigheter i Stockholm

Som Sveriges huvudstad är Stockholm inte bara en stor stad i vilken människor samlas, utan även ett nav för alla möjliga olika företag att etablera sig i. Det är inte ovanligt att områden blir större med tanke på en ständig stadsutveckling, detta gäller inte minst då befolkningsmängden i staden ökar. Därför är det stor efterfrågan på bostäder samt kommersiella fastigheter för att de som bor i staden ska kunna bedriva verksamhet.

Här på Objektvision kan du hitta fastigheter till salu i Stockholm i form av bland annat kläd- och matbutiker men även industri/verkstad, lager/logistik och kontor. Dessutom kan du hitta fastigheter till salu för bland annat bostäder, samhällsfastigheter och hotellfastigheter.

Vad är kommersiella fastigheter?

När man pratar om kommersiella fastigheter syftar man vanligen på fastigheter anpassade för att bedriva någon form av verksamhet. Fördelen med att investera i en kommersiell fastighet är att du eller företaget blir ägare av fastigheten och får därför mer frihet när det kommer till lokalerna. Att äga en kommersiell fastighet kan även ses som en långsiktig investering som du kan tjäna pengar på över tid genom att exempelvis hyra ut lokaler som inte används till andra verksamheter.

Intresserad av att köpa kommersiella fastigheter i Stockholm?

Stockholm är en stad som är öppen för inte bara nya idéer men också nya perspektiv. Hög efterfrågan gör huvudstaden till en plats där entreprenörer frodas och företag kan växa. När det kommer till just kommersiella fastigheter i Stockholm bjuds det på en variation där urbanitet och kultur kontrasterar modernitet och historia. Kontorsfastigheter till salu i Stockholm hittar du överallt, inte minst i innerstan men även utanför centrum. Med största säkerhet har du tillgång till allt när du köper en kommersiell fastighet i Stockholm.

Du kan hitta fastigheter till salu i Stockholm, såväl i innerstaden som i de mindre centrala delarna av staden. Det som spelar in i prissättningen för en kommersiell fastighet är oftast dess centrala läge men även yta och andra liknande aspekter som bland annat nyproduktion. Med vårt sökverktyg kan du förfina dina sökning efter kommersiella fastigheter till salu i Stockholm, bland annat genom att välja vilken typ av fastighet du söker, vilket pris du är intresserad av att betala samt vilken storlek du söker.

Hitta kontorsfastigheter till salu i Stockholm hos oss

Vi är Sveriges största marknadsplats för fastigheter, lokaler, mark och och inte minst för företag. I annonsen kan du ta del av all tillgänglig information om den kommersiella fastighet i Stockholm som du är intresserad av. Vi på Objektvision finns med och är behjälpliga genom hela sökprocessen. På vår hemsida hittar du bland annat enkla formulär du kan fylla i för att få vidare sökhjälp för att hitta en kommersiell fastighet i Stockholm som passar ditt företags behov.

Varmt välkommen att kontakta oss!