Kungsängsvägen 27

Kungsporten , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

8 - 42 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell/Coworking

Under våren 2022 öppnar vårt nya kontorshotell FirstOffice Kungsporten!

FirstOffice Kungsporten är ett nybyggt kontorshotell med ljusa och moderna kontorslokaler, gemensamhetsutrymmen och fullt utrustade mötesrum. Kontorshotellet ligger med närhet till goda kommunikationsmöjligheter. Här erbjuds moderna coworking-ytor samt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Våra privata kontor finns i storlekarna 8-42 kvm, lämpliga för 1-8 personer. HÄR INGÅR - Privat kontorsrum eller coworking - Ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp - Fullt utrustade mötes-och konferensrum i olika storlekar - Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen - Kopiator och skrivare med fria utskrifter - Wifi - Städning av gemensamma ytor och det gemensamma kontoret - Tillgång till kontoret dygnet runt - Postlåda vid entrén - Gott kaffe och te - Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid OMGIVNING Kontorshotellet är beläget i Kungsporten i Östra Uppsala och fastigheten är försedd med parkeringsmöjligheter för både hyresgäster och besökare. Mycket goda kommunikationsmöjligheter med närhet till E4an mot Stockholm och Arlanda, bra bussförbindelser samt 2 km promenad till Resecentrum. I fastigheten finns en trevlig restaurang och på andra sidan gatan ligger Actic gym. I närheten finns även Boländerna med sitt breda utbud inom varuhandeln såsom IKEA, Bauhaus, Systembolaget och Plantagen.

Övrig information

Övrigt:

SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 8 42

Bekvämligheter

Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Telefonbås
WC

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el

Kungsängsvägen 27

Om First Office AB

FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. Vi har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan privata kontorsrum, coworking samt BigOffice för företag som önskar en större yta med egna mindre kontor och mötesrum. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

First Office AB

Spelhagsvägen 13

611 31 Nyköping

www.firstoffice.se

Fler annonser från First Office AB