Åbyarena väg 8A

Göteborg , Mölndal
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 41 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

FirstOffice Åby Arena är ett nybyggt kontorshotell med moderna och ljusa kontor och gemensamhetsutrymmen i en inspirerande miljö. Kontoret är...

Välkommen till FirstOffice Åby Arena! FirstOffice Åby Arena är ett nybyggt kontorshotell med moderna och ljusa kontor och gemensamhetsutrymmen i en inspirerande miljö. Kontoret är beläget högst upp i huset på plan 13 & 14 med en fantastisk utsikt över hela Mölndal. FirstOffice Åby Arena erbjuder coworking och modernt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 46 rum i storlekarna 10-41 kvm. HÄR INGÅR - Privat kontorsrum eller coworking - Ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp - Mötes-och konferensrum i olika storlekar - Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen - Kopiator och skrivare med fria utskrifter - Wifi - Städning - Gott kaffe och te - Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid OMGIVNING I fastigheten finns en av världens största padelhallar, Klövern Padel, fyrstjärniga Åby Hotell med 223 hotellrum, ett nybyggt Friskis & Svettis, restaurang, konferensanläggning samt Åby travbana. Utanför fastigheten finns en rymlig parkering som även har laddstolpar för elbilar. First Office Åby Arena har goda bussförbindelser med buss 753, 751 samt 25 som cirkulerar i närheten. I närområdet ligger även Åby Simhall, Mölndals Galleria samt restauranger och caféer. SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 41

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Restaurang
WC

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Antal rum:

46

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Åbyarena väg 8A

Om First Office AB

FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder över 60 kontorshotell i tio städer vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan privata kontorsrum, coworking samt BigOffice - Nyckelfärdiga kontor för det större företaget. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

First Office AB

Spelhagsvägen 13

611 31 Nyköping

www.firstoffice.se

Fler annonser från First Office AB