Nygatan 93

Södertull , Norrköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

11 - 28 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

FirstOffice Södertull är ett nyrenoverat kontorshotell beläget mitt i City med en takterrass och utsikt över Södertull och Drottninggatan.

Välkommen till FirstOffice Södertull!

FirstOffice Södertull är ett kontorshotell beläget mitt i City med en takterrass och utsikt över Södertull och Drottninggatan.

Här erbjuder vi modernt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns 23 rum i storlekarna 11-28 kvm, lämpliga för 1-6 personer.

HÄR INGÅR
- Privata kontorsrum
- Ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp
- Mötes- och konferensrum i olika storlekar
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Tillgång till gemensam takterrass
- Wifi
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Städning av gemensamhetsytor och kontorsrummen
- Egen postbox med låsbart fack
- Larm och porttelefon
- Skyltning
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

OMGIVNING
Med citypulsen utanför entrén erbjuder FirstOffice Södertull närhet till flertalet restauranger, butiker, varuhandel samt Stadsbiblioteket. Mycket goda kommunikationsmöjligheter då Södertull är Citys knutpunkt för både spårvagns-och busstrafik.

SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 11 28

Bekvämligheter

Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Terrass
WC

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Antal rum:

23

Dokument

Nygatan 93

Om First Office AB

FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder över 60 kontorshotell i tio städer vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan privata kontorsrum, coworking samt BigOffice - Nyckelfärdiga kontor för det större företaget. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

First Office AB

Spelhagsvägen 13

611 31 Nyköping

www.firstoffice.se

Fler annonser från First Office AB