Majorna
| Göteborg

Favorit Dela

Fiskhamnsgatan 2

Välkommen till FirstOffice Majorna.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Storlek:

  10 - 40 m²

 • Hyra:
FirstOffice Majorna erbjuder ett trevligt läge vackert beläget intill hamninloppet. Perfekt för dig som vill ha ett kontor som ger en mix av både lugn och puls. FirstOffice Majorna erbjuder modernt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns 27 rum i storlekarna 10-40 kvm. Här ingår: - Kaffe och te. - Städning. - Skrivare med fria utskrifter och wifi. - Ergonomiska kontorsmöbler. - Bokningsbara mötesrum i olika storlekar. - Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen.
 • Total yta

  40 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 40
 • Ytbeskrivning

  45 st arbetsplatser fördelat på 27 kontor

Service och bekvämligheter


Utförande

Antal rum:

27

Planlösning:

https://www.firstoffice.se/wp-content/uploads/2017/11/First-Office-planl%C3%B6sning-%C3%B6ver-kontorshotell-i-majorna-g%C3%B6teborg.pdf.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Som hyresgäst på FirstOffice Majorna har du promenadavstånd till ett flertal restauranger. Åker du kollektivt finns det goda kommunikationer med både buss- och spårvagnsförbindelser (3, 9 & 11). Fastigheten ligger precis intill Oscarsleden. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Linda Engström

Site manager

Linda Engström

linda.engstrom@firstoffice.se

010 VISA NR 010 4827730

070 VISA NR 070 3167730

Marknadsförs av First Office AB
Spelhagsvägen 13
61131 Nyköping
firstoffice.se
Fiskhamnsgatan 2

Om First Office AB

FirstOffice erbjuder effektiva flexibla kontorshotell med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. FirstOffice erbjuder funktionella lösningar till ett bra pris. Totalt har vi 54 kontorshotell i tio städer med drygt 40 000 kvadratmeter, med det är vi troligtvis Sveriges största kontorshotellkedja. Då vi själva äger fastigheterna där kontorshotellen är etablerade kan vi ofta erbjuda både lägre hyra och högre kvalitet. FirstOffice är en del av Klövern. Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag med huvudinriktning på kommersiella fastigheter. Beståndet består av cirka 350 fastigheter. Allt förvaltas av Klöverns egen personal, lokalt baserad i varje stad.

Fler annonser från denna annonsör