Kopparhusen
| Norrköping

Favorit Dela

S:t Persgatan 27

Välkommen till kontorshotellet Kopparhusen.

 • Kategori:

  Kontorshotell/Coworking

 • Storlek:

  9 - 79 m²

 • Hyra:
Nytt modernt kontorshotell som öppnade i april 2020 med bästa läget vid St. Persgatan / Kungsgatan i City. FirstOffice Kopparhusen erbjuder 25 moderna och möblerade kontorsrum i varierande storlekar mellan 9-79 kvm med tillgång till konferensrum, kök och andra gemensamhetsytor. Kopparhusen är ett av våra senaste tillskott i raden av kontorshotell. Förutom moderna och smarta kontorsrum erbjuder vi även coworkingytor. Perfekt för dig som inte har behovet av en fast arbetsplats varje dag utan har ett yrke där flexibla lösningar är att föredra. Här ingår: - Coworkingytor. - Möblerade kontorsrum. - Konferensrum. - Kök och andra gemensamhetsytor.
 • Total yta

  79 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 9 79
 • Ytbeskrivning

  Kontorsstorlekar 9 kvm – 6 500 kr/mån, ex moms 13 kvm – 7 500 kr/mån, ex moms 17 kvm – 8 500 kr/mån, ex moms 39 kvm – 16 500 kr/mån, ex moms 79 kvm – 26 000 kr/mån, ex moms Avtalstid: Tills vidare Uppsägningstid: Tre (3) kalendermånader

Service och bekvämligheter


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

För dig som vill ha pulsen från Norrköping City men även närhet till promenadstråk kring Motala Ström. Modernt och ljust kontorshotell i tre väderstreck med utsikt över Kungsgatan. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

TR

Therese Ringborg

therese.ringborg@klovern.se

010- VISA NR 010-4827601

Marknadsförs av First Office AB
Spelhagsvägen 13
61131 Nyköping
firstoffice.se
S:t Persgatan 27

Om First Office AB

FirstOffice erbjuder effektiva flexibla kontorshotell med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. FirstOffice erbjuder funktionella lösningar till ett bra pris. Totalt har vi 54 kontorshotell i tio städer med drygt 40 000 kvadratmeter, med det är vi troligtvis Sveriges största kontorshotellkedja. Då vi själva äger fastigheterna där kontorshotellen är etablerade kan vi ofta erbjuda både lägre hyra och högre kvalitet. FirstOffice är en del av Klövern. Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag med huvudinriktning på kommersiella fastigheter. Beståndet består av cirka 350 fastigheter. Allt förvaltas av Klöverns egen personal, lokalt baserad i varje stad.

Fler annonser från denna annonsör