Arninge
| Täby

Favorit Dela

Måttbandsvägen 12

Kontorshotell beläget i trevlig och ljus kontorsfastighet i Arninge. Närhet till centrum med stort utbud av butiker och restauranger.

 • Kategori:

  Kontorshotell/Coworking

 • Storlek:

  12 m²

 • Hyra:
Välkommen till ett trevligt och trivsamt litet kontorshotell i Arninge. Typrum är rektangulärt rum om ca 12 kvm. Elkanal under fönster. Vitmålad väv på väggarna. Glasparti mot korridor. I hyran ingår fri tillgång till bokningsbart konferensrum för 6-8 personer, pentry samt övriga gemensamma utrymmen. Tillgång till Wifi finns i gemensamma utrymmen, till kontorsrummet krävs ett eget abonnemang. De gemensamma ytorna är larmade kvällar och helger. Hyresgästen har access dygnet runt. Flertalet restauranger finns i närområdet. Närhet till Arninge Centrum med stort utbud av butiker och restauranger. Postens företagscentrum finns i samma fastighet. Parkering på gemensam parkering ingår. Bra bussförbindelser, busshållsplats finns i närområdet. Nära till E18 och Norrortsleden.
 • Total yta

  12 m2

 • Ytbeskrivning

  Typrum är rektangulärt rum om ca 12 kvm. Elkanal under fönster. Vitmålad väv på väggarna. Glasparti mot korridor.

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, skatt, el


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering på gemensam parkering ingår.

Närservice:

Flertalet restauranger finns i närområdet. Närhet till Arninge Centrum med stort utbud av butiker och restauranger. Postens företagscentrum finns i samma fastighet.

Kommunikationer:

Bra bussförbindelser, busshållsplats finns i närområdet. Nära till E18 och Norrortsleden.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

NL

Nadia Larsdalen

nadia.larsdalen@firstoffice.se

010- VISA NR 010-4827177

0703 VISA NR 0703-407177

Marknadsförs av First Office AB
Spelhagsvägen 13
61131 Nyköping
firstoffice.se
Måttbandsvägen 12

Om First Office AB

FirstOffice erbjuder effektiva flexibla kontorshotell med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. FirstOffice erbjuder funktionella lösningar till ett bra pris. Totalt har vi 62 kontorshotell i tolv städer med drygt 40 000 kvadratmeter, med det är vi troligtvis Sveriges största kontorshotellkedja. Då vi själva äger fastigheterna där kontorshotellen är etablerade kan vi ofta erbjuda både lägre hyra och högre kvalitet. FirstOffice är en del av Klövern. Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag med huvudinriktning på kommersiella fastigheter. Beståndet består av cirka 350 fastigheter. Allt förvaltas av Klöverns egen personal, lokalt baserad i varje stad.

Fler annonser från denna annonsör