Måttbandsvägen 12

Arninge , Täby
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

9 - 31 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell/Coworking

FirstOffice Arninge är ett trevligt och trivsamt kontorshotell beläget i ett spännande och snabbt expanderande område i Täby.

Välkommen till FirstOffice Arninge! FirstOffice Arninge är ett trevligt och trivsamt kontorshotell beläget i ett spännande och snabbt expanderande område i Täby. FirstOffice Arninge erbjuder möblerade privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 16 rum i storlekarna 9-31 kvm, lämpliga för 1-4 personer. HÄR INGÅR - Privat kontorsrum. - Mötesrum för 6-8 personer. - Trivsamma gemensamhetsutrymmen. - Wifi. - Städning av gemensamhetsutrymmen. - Tillgång till ditt kontor dygnet runt - Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid. OMGIVNING I närområdet finns flertalet restauranger samt promenadavstånd till Arninge Centrum med dess breda serviceutbud av butiker och restauranger. Arninge är ett område i stark och blomstrande utveckling med nya köp-och resecentrum för bland annat Roslagsbanan. Goda kommunikationsmöjligheter med kort avstånd till både E18 och Norrortsleden samt bra bussförbindelser. Även parkeringsplatser finns att tillgå. SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 9 31

Bekvämligheter

Kök/pentry
Mötesrum
Parkering
WC

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el

Dokument

Måttbandsvägen 12

Om First Office AB

FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. Vi har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan privata kontorsrum, coworking samt BigOffice för företag som önskar en större yta med egna mindre kontor och mötesrum. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

First Office AB

Spelhagsvägen 13

61131 Nyköping

www.firstoffice.se

Fler annonser från First Office AB