Lundavägen 15

Värnhem , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

54 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal / Showroom vid vältrafikerad väg.

Nu finns möjligheten att hyra en mindre butikslokal/ Showroom om 54 kvm vid vältrafikerad väg. Välkomna att kontakta oss för mer information. Ej lämplig för livsmedelsbutik.

Övrig information

Övrigt:

Lokal med entré en halv trappa upp.

Ytor

  • Total yta:

    54 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Yngve 1

Omgivning

Omgivning/natur:

Östervärn ligger vid Värnhemstorget, i en expansiv och servicetät del av Malmö. Här är det nära till två tågstationer - Centralen och Östervärns station - samt till flera busslinjer och de stora billederna ut ur stan och mot Lund och Burlöv. Det finns livsmedelsbutiker, små specialbutiker, bank, restauranger och kaféer. Vårdcentral och apotek finns i området, liksom förskolor, grund- och gymnasieskola.

Kommunikationer

Från busstationen vid Värnhemstorget kan du ta flera stadsbussar samt ett stort antal regionbussar. Med bil går det snabbt att ta sig förbi Midhem och ut på E6/E20. Att gå till Östervärns tågstation tar tio till femton minuter. Till Centralen, och resten av innerstan, är det något längre. Cykelvägen till Lund går förbi Östervärn.
Lundavägen 15

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB