Föraregatan 1

Sorgenfri , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

125 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt

En studio för den som vill bedriva dans, yoga eller dylikt. Eget ventilationsaggregat, tillgänglighetsanpassad, takhöjd och fint ljusinsläpp!

I en nybyggd fastighet från 2018 finner ni i bottenplan på hörnet av fastigheten en ljus, öppen yogastudio med god takhöjd. Materialvalen är ljusa och varvas med grått golv och vita väggar och undertak. Ny infälld LED-belysning garanterar klart ljus när ni inte kan utnyttja det fina ljusinsläppet från skyltfönster i två lägen. Lokalen är tillgänglighetsanpassad med dörrautomatik, HWC med dusch på ett och samma plan. Här kan ni utöva yoga, rehab eller dans!

Ytor

  • Total yta:

    125 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Föraren 2

Byggår:

2017

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger mitt i området väster om Nobelvägen ut mot vad som kommer att bli ett torg och granne med konsthögskolan. Området är ett före detta, småskaligt industriområde som nu formas om till nya bostadskvarter. Känslan från förr bevaras i arkitekturen och i de gamla spårvagnsstallarna, sk båghallarna, huserar Konsthögskolans ateljéer. I nära anslutning ligger Zeniths vackra koloniområde och med både Rörsjöstaden som granne samt centrala Malmö och Triangeln i nära anslutning bor du med närhet till allt du behöver. I området planeras dessutom många parker, gröna rum och handel.

Närservice:

I området finns Konsthögskola, Gym (Puls&Träning) och Nordic Wellness öppnar nytt gym längs med Nobelvägen i Augusti 2021. Det finns planer på en livsmedelsbutik i samma fastighet. Det finns frisörer och en sushirestaurang i området.

Kommunikationer

Buss 3 stannar cirka 75 meter från lokalen vid korsningen Nobelvägen och Industrigatan. Det finns helt nybyggda cykelbanor längs med som snabbt tar en till centrum eller till Värnhem och Rörsjöstaden.
Föraregatan 1

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB