Föraregatan 7

Sorgenfri , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

53 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt

Butikslokal med exponering mot Spårvägstorget.

Mitt i de centrala delarna av Norra Sorgenfri finner ni denna butikslokal (byggår 2017). Lokalen är modern och har god exponering ut mot Spårvägstorget. Planlösningen är öppen med pentry och wc. Lokalen passar verksamheter som ateljé eller butik.

Övrig information

Övrigt:

Lokalen är ej lämplig för livsmedelsverksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    53 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Föraren 2

Byggår:

2017

Omgivning

Omgivning/natur:

Norra Sorgenfri har länge varit ett område för industri och ansågs förr ligga i utkanten av Malmö. På området byggs det idag ca 2500 bostäder i varierande storlek, butikslokaler, LSS-boende, förskola, kontor och garage. Idag anses området tillhöra de centrala delarna av Malmö och knyter naturligt ihop de östra delarna av Malmö med centrum. I kv Spårvägen kommer det även finnas torg och grönområden. På några minuter cykelavstånd finns service så som matbutiker, apotek, shopping och vårdcentral. På Värnhemstorget finns även goda pendlingsmöjligheter.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till Norra Sorgenfri både till fots, med cykel och med buss.
Föraregatan 7

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB