Fredsgatan 33

Östervärn
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

94 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik

Modern butikslokal, c:a 94 kvm, intill Entré och Värnhemstorget i Malmö.

Modern butikslokal, c:a 94 kvm, på hörnläge intill Entré och Värnhemstorget i Malmö. Innehållande entre direkt i gatuplan, öppen försäljningsyta, pentry/pausrum, wc/dusch samt förråd. Goda skyltmöjligheter då lokalen ligger på en hörna i två vädersträck. P-platser finns i området.

Ytor

  • Total yta:

    94 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Svante 29

Byggår:

2008

Planlösning:

Stor butiksyta, pentry samt WC.

Omgivning

Omgivning/natur:

I Värnhem har du ett centralt och bra läge, vid en av Malmös knutpunkter. Från Värnhemstorget och intilliggande Östervärns pågatågsstation tar du dig lätt till hela Malmö och resten av Skåne.

Närservice:

Vid Värnhemstorget finns all tänkbar service, som mataffär, småbutiker, träningscenter, restauranger, kaféer, apotek, vårdcentral och ibland även torghandel.

Kommunikationer

Från Värnhemstorget går direktbussar till bland annat Lund och Helsingborg. Många av Malmös stadsbussar stannar också här. Det är nära till pågatågsstationen vid Östervärn, där det går tåg till hela Skåne, och Centralen. Från Värnhemstorget kör du rakt ut på motorvägen mot norr, vilket är idealiskt för pendlare och andra som använder bilen mycket. Det korta avståndet till innerstaden gör att det går utmärkt att promenera och cykla till stora delar av stan.
Fredsgatan 33

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

20214 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB