Dalaplan
| Malmö

Favorit Dela

Ystadvägen 17

FirstOffice Dalaplan är ett toppmodernt kontorshotell med trevliga kontor och gemensamhetsutrymmen där allt ingår för en smidig arbetsplats.

  • Kategori:

    Kontor, Kontorshotell/Coworking

  • Storlek:

    9 - 65 m²

  • Hyra:
Välkommen till FirstOffice Dalaplan! FirstOffice Dalaplan är ett toppmodernt kontorshotell med trevliga kontor och gemensamhetsutrymmen där allt ingår för en smidig arbetsplats. FirstOffice Dalaplan erbjuder modernt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 27 rum i storlekarna 9-65 kvm, lämpliga för 1-6 personer. HÄR INGÅR - Privata kontorsrum - Ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp. - Mötes- och konferensrum i olika storlekar. - Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen. - Wifi. - Städning. - Kopiator och skrivare med fria utskrifter. - Omklädningsrum med tillhörande dusch. - Egen postbox med låsbart fack. - Gott kaffe och te. - Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid. OMGIVNING FirstOffice Dalaplan ligger i Malmös södra innerstad och ligger både centralt och lättillgängligt för lokaltrafik och motorväg. På promenadavstånd finner du Mobilia köpcentrum med sitt breda serviceutbud av butiker och restauranger. Om du cyklar till jobbet kan du ställa den i vårt cykelrum. SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.
  • Total yta

    65 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 9 65

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el


Utförande

Antal rum:

27


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

Elin Bengtsson

Site Manager Malmö

Elin Bengtsson

elin.bengtsson@firstoffice.se

010 VISA NR 010 482 78 07

Marknadsförs av First Office AB
Spelhagsvägen 13
61131 Nyköping
firstoffice.se
Ystadvägen 17

Om First Office AB

FirstOffice erbjuder effektiva flexibla kontorshotell med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. FirstOffice erbjuder funktionella lösningar till ett bra pris. Totalt har vi 54 kontorshotell i tio städer med drygt 40 000 kvadratmeter, med det är vi troligtvis Sveriges största kontorshotellkedja. Då vi själva äger fastigheterna där kontorshotellen är etablerade kan vi ofta erbjuda både lägre hyra och högre kvalitet. FirstOffice är en del av Klövern. Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag med huvudinriktning på kommersiella fastigheter. Beståndet består av cirka 350 fastigheter. Allt förvaltas av Klöverns egen personal, lokalt baserad i varje stad.

Fler annonser från denna annonsör