Mobilia
| Malmö

Favorit Dela

Fosievägen 6

Ljusa, fräscha kontorsrum i vårt kontorshotell på våningsplan 6 och 7 med härlig utsikt över Malmö.

  • Kategori:

    Kontor, Kontorshotell/Coworking

  • Storlek:

    13 m²

  • Hyra:
FirstOffice Malmö Mobilia erbjuder trevliga, ljusa och privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Rummen har underbar utsikt över Malmö från våning 6 och 7. När du hyr ett kontorsrum hos FirstOffice hyr du inte bara ett kontorsrum. Vi erbjuder en helhetslösning där alla bekvämligheter och faciliteter ingår i hyran, just för att du ska få en smidig arbetsdag. Det ger dig tillgång till både mötesrum, konferensrum, gemensamt pentry och matplats på båda planen. Som hyresgäst hos FirstOffice får du även ta del av kontorsmöbler, WiFi, skrivare, städning, egen postbox, gott kaffe och möjligheten att arbeta från FirstOffice-kontor i hela Sverige, helt utan extra kostnad. Samtidigt blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. Vår personal på plats tar hand om dig och hjälper dig med stort och smått så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Inget krångel, bara enkelt.
  • Total yta

    13 m2

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el


Övrig information

Övrigt:

FirstOffice Mobilia ligger i Malmös södra innerstad och ligger både centralt och lättillgängligt för lokaltrafik och motorväg. En kort promenad så befinner du dig på Mobilia köpcentrum med cirka 100 butiker och restauranger!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Elin Bengtsson

Site Manager Malmö

Elin Bengtsson

elin.bengtsson@firstoffice.se

010 VISA NR 010 482 78 07

Marknadsförs av First Office AB
Spelhagsvägen 13
61131 Nyköping
firstoffice.se
Fosievägen 6

Om First Office AB

FirstOffice erbjuder effektiva flexibla kontorshotell med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. FirstOffice erbjuder funktionella lösningar till ett bra pris. Totalt har vi 54 kontorshotell i tio städer med drygt 40 000 kvadratmeter, med det är vi troligtvis Sveriges största kontorshotellkedja. Då vi själva äger fastigheterna där kontorshotellen är etablerade kan vi ofta erbjuda både lägre hyra och högre kvalitet. FirstOffice är en del av Klövern. Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag med huvudinriktning på kommersiella fastigheter. Beståndet består av cirka 350 fastigheter. Allt förvaltas av Klöverns egen personal, lokalt baserad i varje stad.

Fler annonser från denna annonsör