Kungsgatan 36-38

Norrköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

331 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Undervisningslokal på Kungsgatan mitt i Industrilandskapet

En mycket funktionell utbildningslokal mitt i det pulserade studentstråket vid Skvallertorget. Lokalen har 331 rymliga kvm med fem undervisningsrum i fil samt ett kök i anslutning till ett av rummen. Lokalen har hela sju toaletter (varav två RWC) samt ytterligare ett pentry som möjliggör en bra uppdelning mellan "elever" och personal. Lokalen ligger en trappa upp med utsikt över Motala Ström samt Campus. Hiss finnes. Parkering finns i anslutande P-hus. Välkommen att kontakta oss för visning.

Övrig information

Övrigt:

Centralt belägen kontorsfastighet som även inrymmer butiker och restauranger i bottenplan. Till fastigheten hör även ett parkeringshus.

Ytor

  • Total yta:

    331 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Du kommer in i en foajé som led dig till en bred korridor där utbildningssalar och grupp rum ligger på rad. Rikligt med toaletter och ett fint kök.

Omgivning

Omgivning/natur:

Trivsam fastighet med närhet till Campus, Norrköpings härliga Industrilandskap och Folkparken. Här kan du promenera runt Strömmen och har gångavstånd till citykärnan.

Närservice:

ICA-butik, Apotek och Pressbyrå. Stort utbud av trevliga restauranger och fik.

Kommunikationer

Buss. Gångavstånd till spårvagn och Centralstation.
Kungsgatan 36-38

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum