Norrköping

Favorit Dela

Kungsgatan 36-38

Fint och nyrenoverat kontor på Kungsatan intill det livfyllda Skvallertorget.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    313 m²

  • Hyra:
Nyrenoverat och härligt kontor i ett mycket bra läge mitt på Kungsgatan. Här har du nära till allt. Restauranger och fik runt knuten. Gångavstånd till city. P-hus finns till fastigheten.
  • Total yta

    313 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Trivsam fastighet med närhet till Campus, Norrköpings härliga Industrilandskap och Folkparken. Här kan du promenera runt Strömmen och har gångavstånd till citykärnan.

Närservice:

ICA-butik, Apotek och Pressbyrå. Stort utbud av trevliga restauranger och fik.

Kommunikationer:

Buss. Gångavstånd till spårvagn och Centralstation.


Övrig information

Övrigt:

Centralt belägen kontorsfastighet som även inrymmer butiker och restauranger i bottenplan. Till fastigheten hör även ett parkeringshus.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Camilla Ejeskog

Camilla Ejeskog

camilla.ejeskog@castellum.se

+461 VISA NR +46114420513

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Kungsgatan 36-38

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör