Oti | Fagersta

Favorit Dela

Köpingvägen 75

Drygt tre km från Fagersta centrum, vid Oti/Hedkärra, utvecklar vi på Nordic PM en ny matdestination med möjlighet till etablering.

Beskrivning

Fastigheten har ett optimalt läge vid fyrvägskorsningen i OTI/Hedkärra, ca 3 km från Fagersta centrum, där riksvägarna 66 och 68 möter länsväg 250. Precis vid den vältrafikerade korsningen kan vi erbjuda utmärkta möjligheter till etablering i nya och toppmoderna byggnader, vars utförande skräddarsys för att passa tänkt koncept. Fastigheten har markytor om hela 7 500 kvm, vilket möjliggör upp till tre nya restaurangbyggnader med gott om parkeringsplatser och generöst med manöverutrymme för de många yrkesfordon som trafikerar korsningen. Tillgängligheten är dessutom mycket god, då fastigheten har in- och utfarter mot såväl väg 66/68 som väg 250. På sikt kommer detta troligen att förbättras ytterligare, då det finns planer på att bygga om korsningen till en rondell. Det strategiska läget är mycket gynnsamt, med optimal exponering vid den vältrafikerade knutpunkt där riksvägarna 66 och 68 möter länsväg 250, och som dagligen passeras av ca 11 000 fordon. De flesta av dessa är på väg till och från långväga destinationer, och då platsen ligger på ett alldeles lagom avstånd från exempelvis Stockholm (ca 17 mil) och Sälenfjällen (ca 25 mil) så är den ett naturligt stopp på vägen. Såväl i regionen som i centrala Fagersta finns ett begränsat utbud av vägkrogar, vilket innebär gynnsamma förutsättningar för aktörer som vill etablera en ny matdestination i Oti/Hedkärra. 2018 öppnade Sibylla som den första snabbmatskedjan på orten. De har redan under första året haft en väldigt bra omsättning och ligger top 10 inom kedjan.
  • Total yta

    400 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 200 400

Utförande

Fastighetsbeteckning:

HEDKÄRRA 12:117


Omgivning

Omgivning/natur:

Fagersta kommun har idag ca 13500 invånare och har sedan 2008 haft en positiv befolkningsutveckling. Några av de större arbetsgivarna på orten är Seco Tools AB (1000 anställa), Atlas Copco AB (700 anställa) och Fagersta Stainless AB (300 anställda). Fastigheten är belägen ca 3 kvm från Fagersta centrum, där riksvägarna 66 och 68 möter länsväg 250. Riksväg 66 sträcker sig bland annat mellan Västerås - Ludvika där Fagersta ligger mitt emellan. Ca 6 mil söder om Fagersta ligger Västerås och ca 4 mil nordväst hittar vi Ludvika.

Närservice:

Drygt tre km från Fagersta centrum, vid Oti/Hedkärra, utvecklar vi på Nordic PM en ny matdestination med möjlighet till etablering av flera olika koncept, i form av vägkrogar och drive-in-restauranger.

Kommunikationer:

Genom kommunen går riksväg 66 och riksväg 68. Tågtrafiken är väl utbyggd, en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ungefär en timme. Till Stockholm tar det drygt två timmar med tåg eller bil.

Vägbeskrivning:

Drygt 3 km från Fagersta centrtum ligger fastigheten Hedkärra 12:117. Vid vägskälet där riksvägarna 66 och 68 möter länsväg 250.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Niklas Norlin

Uthyrare

Niklas Norlin

niklas.norlin@nordicpm.se

070- VISA NR 070-373 80 23

Marknadsförs av Nordic PM AB
nordicpm.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Köpingvägen 75

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör