Långgatan 16

Bollnäs centrum , Bollnäs
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

56 - 269 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Funktionella och delbara kontorsytor, en våning upp i fastighet med i centralt läge.

Kontorsytor på andra våningen med närhet till utbudet i Bollnäs centrum. De lediga ytorna ligger på samma våningsplan och mäter 56 kvm samt 213 kvm och går att hyra både separat och tillsammans. Planlösningen består i dagsläget av kontorsrum i olika storlekar. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 56 269

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kringlan 5

Omgivning

Omgivning/natur:

Bollnäs kommun ligger i hjärtat av Gävleborgs län och har en folkmängd på runt 27 000 invånare. Av dessa bor ca 13 500 i den sjönära centralorten Bollnäs. Sysselsättningen domineras av vård och omsorg, industri, handel och kommunikation och här finns ett rikt förenings- och affärsliv. Kommunen genomkorsas av såväl Norra Stambanan som av älvarna Ljusnan och Voxnan.

Närservice:

I Bollnäs centrum finns allt du behöver i vardagen. Centrumområdet erbjuder mängder av butiker, matställen och tjänster. Här återfinns många större varumärken såsom Åhléns, Systembolaget, Nordea, Lindex, Waynes Coffee och Apotek Hjärtat för att nämna några. Även Bollnäs kommun, Grand hotell Bollnäs, Sveriges radio, biblioteket och kulturhuset bedriver verksamhet här.

Kommunikationer

Riksvägarna 50 och 83 ligger ett stenkast bort och gör tillgängligheten med bil mycket god. Invid centrumområdet ligger dessutom Bollnäs station, som trafikeras av X-tåget och flera av SJ's linjer med slutstationer som Stockholm, Östersund, Gävle och Ljusdal. Här avgår också ett stort antal busslinjer mot bland annat Edsbyn, Söderhamn och Hudiksvall.
Långgatan 16

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB