Nygatan 42

Centrum , Falkenberg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

39 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Fin butikslokal med stora möjligheter mitt i Kronan Shopping, en handelsknutpunk i Falkenberg.

Starta upp din verksamhet mitt i centrala Falkenberg! Här finns nu en ledig butikslokal på 39 kvm med stora glaspartier och skyltfönster mot galleriagången i mitten av Kronan shopping. Ytan rymmer WC, förråd och butik/försäljningsyta. Ytskikten består idag av jalusi, målade väggar, parkett samt betonggolv och grundbelysning. Varmt välkommen att lämna intresseanmälan eller ringa ansvarig uthyrare för visning!

Övrig information

Övrigt:

Utöver hyra tillkommer driftstillägg, fastighetsskatt och kostnad för gemensam marknadsföring. Samtliga verksamheter i Kronan har öppettid måndag - fredag, kl 10:00 - 18:00 och lördag, kl 10:00 - 15:00.

Ytor

  • Total yta:

    39 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kronan 27

Omgivning

Omgivning/natur:

Falkenberg har idag strax över 45 000 invånare och är stad med tillväxt. Senaste 10 åren har Falkberg haft en stadig tillväxt och ökat med knappt 10%.

Kommunikationer

Busslinje 11 stannar 100 m utanför Kronans huvudentré. Falkenberg Bussterminal når du på 4 min promenad. Till bussterminalen ankommer busslinje 1, 553 och 555 från Falkenbergs tågstation. Tåglinje 029 tar dig till och från Halmstad C och Göteborg.
Nygatan 42

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB