Stortorget 6

Säffle , Säffle
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 765 - 1 951 m²

Hyra

Tillträde

Omgående eller enl. överenskom

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Lokal om 1951 kvm för butik, lager, showroom, lekland eller gym på bästa läge i Säffle.

Flexibel och öppen lagerlokal om 1765 kvm med möjlighet att koppla på en butikslokal om ca 186 kvm för en totalyta om ca 1951 kvm. Lokalen går att nyttja för ett flertal olika ändamål, exempelvis butik, lager, showroom, gym, lekland samt lättare produktion. Genom butikslokalen i gatuplan kan man skapa en direkt koppling till lokalen på källarplan och därigenom även få en bra skyltyta genom fina glaspartier direkt mot Stortorget. Lokalerna är tillgängliga för omgående tillträde men kan även iordningsställas och byggas om för att passa en ny verksamhets behov och önskemål.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 1 765 1 951

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enl. överenskom

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kvarnen 10

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Optimalt handelsläge mitt på stora torget och med goda parkeringsmöjligheter. Fastigheten har ett optimalt läge i Säffle. Övriga hyresgäster i huset är Apotek, livsmedelsbutik och utbildningslokaler.

Stortorget 6

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB