Skriv ut

Skapa PDF

Hulda Lindgrens gata 8, Högsbo

västra frölunda

Modern och öppen kontorslokal. En blandning av kontorsrum och öppna kontorsytor skapar en luftig känsla och möjlighet till många arbetsplatser.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Offert lämnas gärna efter visning och avstämning avseende eventuella åtgärder.
Storlek: 580 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen har reception, flertalet öppna kontorsytor, konferensrum och en stor trevlig pausyta med kök. Det finns även förrådsutrymmen och ytorna är välförsörjda med toaletter och dusch. Omgivning Högsbo är centralt beläget i Göteborg med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden. Parkeringsmöjligheter/garage Fri parkering för hyresgäster på fastigheten. Garageplatser i byggnadens källarplan finns att hyra. Närservice Det finns stor variation av lunchrestauranger och närheten till köpcentrum 421 ger stort utbud av butiker och övrig service. Kommunikationer Busshållplats finns på Amalia Jönssons gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

4 av 5

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 580

Ekonomi

Hyra

Offert lämnas gärna efter visning och avstämning avseende eventuella åtgärder.

Övrig information

Övrigt

Om Palmung Mellin Fastigheter Behöver du hyra lokal, kontor eller lager i Göteborg? Palmung Mellin äger och förvaltar kommersiella fastigheter i strategiskt valda områden runt Göteborg. I vårt bestånd hittar du attraktiva lager-, kontor- och kombilokaler till rimliga priser. Vi värdesätter långsiktiga relationer och arbetar kontinuerligt för att möta våra hyresgästers önskemål. Det innebär att förvaltning och utveckling sker i nära samarbete med dig som kund. Palmung Mellin är ett familjeföretag som grundades 1989. Vårt fastighetsbestånd innefattar i dagsläget ca 55 000 kvm verksamhetslokaler och ett kontorshotell.

Länkar

Hulda Lindgrens gata 8
Sökhjälp