F O Petersons gata 2

Högsbo/Sisjön , Västra Frölunda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

594 m²

Hyra

1 400 kr/m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik

Lager, butik eller showroom med riktigt bra läge i Högsbo

Välkommen till denna butikslokal och lagerlokal belägen i Högsbo industriområde nära handelsområde 421 och Frölunda Torg. Med närhet till påfartsled för Söderleden och Daghammarskiöldsleden är det enkelt för både kunder och anställda att ta sig hit. Lokalen består av en generös öppen yta som antingen kan nyttjas som den är antingen som lager eller butik eller så kan den delas av för att skapa ett butiks- och ett lagerutrymme. Lastkajen på fastighetens baksida nås från lagerdelen. Här finns både pentry, konferensrum och en fin WC för gäster och personal. Visst låter det bra? Hör av dig till mig så berättar jag mer!

Övrig information

Övrigt:

Kontorshus med servicebutiker och restaurang samt en stor lagerbyggnad.

Ytor

  • Total yta:

    594 m2

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Indikativ hyra i befintligt skick: Kallhyra = 1400 kr/kvm/år Tillkommande kostnader: Driftkostnad (inkl kostnad för El): 160 kr/kvm/år Fastighetsskatt: 21 kr/kvm/år Moms tillkommer med 25%

Tillträde:

Omgående.

Utgångshyra kr/m2/år:

1400

Omgivning

Omgivning/natur:

Högsbo-Sisjön industriområde har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag. Högsbo-Sisjön industriområde ligger i sydvästra Göteborg inte lågt från Frölunda torg och Mölndals centrum. Det centrala läget och närhet till stora trafikleder har gjort området mycket attraktivt för företag i olika branscher.

Närservice:

Fastigheten ligger i Högsbo industriområde och här är serviceutbudet stort. I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Kommunikationer

Kommunikationen från F.O. Petersons Gata 2 är mycket god. Från fastigheten kommer du snabbt och lätt ut på Dag Hammarskköldsleden. Den kollektiva kommunikationen är också bra, precis utanför fastigheten finns en busshållsplats. Därifrån går buss nr 82 samt buss nr 758. Dessa bussar går med ca 30 minuters mellanrum till centralstationen.
F O Petersons gata 2

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum