Lundbygatan 1

Borås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 168 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljust kontor mitt i Knalleland!

Stort kontor med möjlighet att dela i två mindre kontor. Ljusinsläpp från 3 väderstreck och många fönster ger en fin ljus lokal där man har möjlighet att vara med och utforma planlösning. Mitt i Knalleland med närhet till shopping och kollektivtrafik. Det finns gott om parkering i anslutning till fastigheten.

Övrig information

Övrigt:

Kontors och handelsfastighet.

Ytor

  • Total yta:

    1168 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Knalleland ligger i ett handelsområde endast 1km från Borås Centrum som håller på att utvecklas till en blandstad. Här finner du både handel, restauranger och bra övrig service. Arenastaden ligger även den här.

Närservice:

Flertal butiker, restauranger, samt kontor. Gott om gratis parkeringsplatser intill fastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i Knalleland 1 km ifrån Borås Centrum. Hit tar du dig enkelt med både buss, bil, cykel och till fots.
Lundbygatan 1

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum