Skaraborgsvägen 21

BORÅS
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

635 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljus lokal med fönster i tre väderstreck med storslagen utsikt

I det attraktiva Wiskadalsområdet finner man denna anrika fastighet med ett lättillgängligt läge. Vackert belägen intill viskan i ett område med mycket aktivitet och sprudlande företagsklimat. Befintlig bebyggelse anno 1887 finns idag på fastigheten, som präglas från den gamla industritiden. Här välkomnas man till denna ljusa och rymliga lokal med högt i tak och fönster i tre väderstreck. Lokalen har både vy ner över Viskan och takåsarna in mot centrum. Entrén är öppen och rymlig, vilket ger möjlighet för en reception med väntrum eller för utställning om så önskas. Lokeln erbjuder 12 kontorsrum där alla har ljusinsläpp från fönster och några av dem kan nyttjas för konferens då det finns bra med rymd. Flertal wc, städ, förrådsutrymmen, data -och projektrum. Letar ni efter er nya arbetsplats med bästa läge intill centrum i en vackert belägen fastighet som dessutom erbjuder vackra vyer? -Kontakta oss så hjälper vi dig!

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är en anrik tegelbyggnad från slutet av 1800-talet som är belägen i en inspirerande miljö med ett sprudlande företagsklimat. Granne med Textile Fashion Center och Högskolan, mitt emellan centrum och Knalleland, är det svårt att hitta ett bättre läge för dig med höga krav på både tillgänglighet och närhet till stadens företagsklimat samt bekvämligheter. Här finns det möjlighet att beställa dina varor till Instabox, för smidigare utlämning av varor. Hiss finns att nyttjas.

Ytor

  • Total yta:

    635 m2

Utförande

Våningsplan:

4

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Området Wiskadal präglas av industrifastigheter som blivit kontoriserade. Mycket trevligt läge intill ån. Gott om p-platser i hela området och det är endast ett par hundra meters gångavstånd till Centrum, Centralstationen och Knalleland. Högskolan ligger bara ett stenkast ifrån fastigheten. Bra service finns i området, då man lätt tar sig till restauranger, butiker, apotek och livsmedelsbutik mm.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsytor finns i området. Sms-parkeringar finns att tillgå.

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Busshållplats finns i fastighetens absoluta närhet. Lätt att ta sig till och från fastigheten, ca 5 minuters promenad till Centraltstationen. Färdas man med bil finns det gott om p-platser som hör till fastigheten.
Skaraborgsvägen 21

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum