Skriv ut

Skapa PDF

Skaraborgsvägen 21

borås

Ljus lokal med fönster i tre vädertreck.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 635 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och rymliga lokal med högt i tak och fönster i tre vädertreck. Lokalen har både vy ner över Viskan och in mot centrum.

Utförande

Våningsplan

4

Planlösning

Kontorsrum med glaspariter och trägolv i hela lokalen.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 635

Omgivning

Omgivning/natur

Området Wiskadal präglas av industrifastigheter som blivit kontoriserade. Mycket trevligt läge intill ån. Gott om p-platser i hela området och det är endast ett par hundra meters gångavstånd till Centrum, Centralstationen och Knalleland. Högskolan ligger bara ett stenkast ifrån fastigheten.

Närservice

Bra service finns i området, då man lätt tar sig till restauranger, butiker, apotek och livsmedelsbutik mm.

Kommunikationer

Busshållplats finns i fastighetens absoluta närhet. Lätt att ta sig till och från fastigheten, ca 5 minuters promenad till Centraltstationen. Färdas man med bil finns det gott om p-platser som hör till fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är en anrik tegelbyggnad från slutet av 1800-talet som är belägen i en inspirerande miljö med ett sprudlande företagsklimat. Granne med Textile Fashion Center och Högskolan, mitt emellan centrum och Knalleland, är det svårt att hitta ett bättre läge för dig med höga krav på både tillgänglighet och närhet till stadens företagsklimat samt bekvämligheter.

Dokument

Skaraborgsvägen 21
Sökhjälp