Namnsgatan 2

Oviken , Oviken
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

410 m²

Pris

2 920 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad
Välkommen till Namnsgatan 2 där nu nya ägare ges möjlighet att förvalta och utveckla en kommersiell fastighet med goda hyresintäkter. På bekvämt pendlingsavstånd till Östersund och i ett naturskönt läge finner ni denna hyresfastighet i Myrviken. Fastigheten har fem bostadslägenheter fördelade på tre plan och en affärslokal på souterrängplan där Ovikens möbeltapetsering har sin verksamhet. Mycket låg vakans och under många år har samtliga ytor varit uthyrda med undantag för en lägenhet som tillfälligt hålls utan hyresgäst för att kunna användas som visningslägenhet vid försäljningen. På källarplan finns teknikrum, tvättstuga, och förrådsutrymmen. På vindsvåningen har varje lägenhet generösa privata lägenhetsförråd. Byggnaden är väl underhållen, värms upp med hjälp av jordvärme, erbjuder bredband via fiber och är taxerad som hyreshusenhet med lokaler. Tack vare delvis nya fönster och jordvärme har byggnaden låga driftskostnader. Total hyresintäkt 292 560 SEK/år * Kommersiell fastighet * Fem bostadslägenheter * En affärslokal * Goda intäkter och mycket låg vakans * Taxerad som hyreshus, lokaler Myrviken och Oviken har på senare år blivit ett attraktivt område för många som arbetar i Östersund men vill bo lugnt och naturskönt. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och redan idag kan du ta en rundvandring i en av lägenheterna via vår 3D visning!

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 5 350
Butik 1 60
Tomtarea 1 829

Ekonomi

Taxeringsvärde:

389 000 kr

Driftskostnad:

61 574 kr/år

Pris:

2 920 000 kr

Hyresintäkter:

292 000 kr/år

Teknisk information

Byggnad: 1

Byggnadstyp: Hyreshuslokal

Byggår: 1959

Byggnad: 2

Byggnadstyp: Hyreshusbyggnad

Byggår: 1959

Omgivning

Omgivning/natur:

Myrviken är ett litet samhälle strax utanför Oviken i nordöstra delen av Bergs kommun i Jämtlands län. Mellan Myrviken i väster och Sannsundet i öster ligger samhället Oviken. De små byarna runt Oviken har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Tidigare fanns bank, post och livsmedelsaffär på orten. I Oviken har travsporten en stark tradition och här finns även en liten flygplats med grässtråk som används sommartid, främst av sportflyget.. Redan på 1920-talet kördes det istrav och sedan Ovalla byggdes 1971 har det årligen körts sommartrav. Det natursköna läget och närheten till Östersund har på senare år ökat populäriteten att bosätta sig i Myrviken.

Namnsgatan 2

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling

Prästgatan 25

831 31 ÖSTERSUND

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling