Stormgatan 7

Viared , Borås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

125 - 375 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Nybyggda verksamhetslokaler i The Warehouse i Borås

Välkommen till Stormgatan 7! I det nya konceptet The Warehouse, finns det just nu fyra lediga verksamhetslokaler om 125 kvm. Lokalerna är nybyggda och är väl lämpade för företag som är i behov av lager eller uppställningsyta. Längst bak i lokalerna finns det WC och pentry, och utför lokalernas vikportar finns det plats för två bilar per port och övrig parkering finns på området. Takhöjden i lokalerna uppgår till 6 meter. Skulle det finnas behov av större uppställningsytor, så finns det möjlighet att kombinera flera lokaler. Uppvärmningen i lokalerna sker via luftvärmepump. Lokalerna är anslutna till det öppna fibernätet.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 125 375

Ytbeskrivning

Nedre plan är en öppen stor planyta om 95 kvm, en trappa upp finner du ett entresol om 30 kvm

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Parkering
Verkstad
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Viabil AB, Shell TruckDiesel, Nixie & Friends AB, Dina Kvadrat

Närservice:

Lunchrestauranger finns i området

Kommunikationer

Närmaste busshållplats finner du Tromben, där buss 20 trafikerar området.
Stormgatan 7

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner