Sandlidsgatan 6

Lundaskog , Borås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

6 408 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik

Lagerlokal om 6408 kvm i utkanten av centrala Borås

Välkommen till Sandlidsgatan 6!

Här finner du en stor och rymlig lagerlokal om 6408 kvm med goda förbindelser via riksväg 40. Busslinje 50 trafikerar området och tar dig in till Borås centrum på ungefär 10 minuter. Med en bilresa på ungefär 5 minuter tar du dig till Borås järnvägsstation. Närmaste flygplats finner du även Landvetter som du tar dig till med bil på ungefär 40 minuter. 

Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och bokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    6408 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Lastport
Parkering
Restaurang
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Goda förbindelser via Riksväg 40 som enkelt tar dig till Borås centrum.

Omgivning

Omgivning/natur:

Industriområde i utkanten av centrala Borås

Företag i närheten:

Würth, Granngården, Hornbach, m.fl..

Närservice:

Lokalen är belägen i utkanten av Borås och har därför ett stort utbud av service i närheten. I samma fastighet finner du lunchrestaurangen Today, och i övrigt finns det ett stort utbud av lunchrestauranger i närområdet.

Kommunikationer

Busslinje 50 trafikerar området och tar dig in till Borås centrum på ungefär 10 minuter. Med en bilresa på ungefär 5 minuter tar du dig till Borås järnvägsstation. Närmaste flygplats finner du även Landvetter som du tar dig till med bil på ungefär 40 minuter.
Sandlidsgatan 6

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner