Tuppen
| Norrköping

Favorit Dela

Korsgatan 2E

FirstOffice Tuppen är ett mycket populärt och centralt kontorshotell med högt i tak och stora fönster. Beläget i Pronova intill Motala Ström och de...

  • Kategori:

    Kontor, Kontorshotell/Coworking

  • Storlek:

    7 - 84 m²

  • Hyra:
Välkommen till FirstOffice Tuppen! FirstOffice Tuppen är ett mycket populärt och centralt kontorshotell med högt i tak och stora fönster. Beläget i Pronova intill Motala Ström och de gamla fina Industrilandskapet. FirstOffice Tuppen erbjuder privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns 25 rum i storlekarna 7-84 kvm, lämpliga för 1-11 personer. HÄR INGÅR - Privata kontorsrum - Mötes- och konferensrum i olika storlekar. - Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen. - Omklädningsrum med tillhörande dusch. - Gäst-wifi och bredband med egen IP-adress (finns att hyra till). - Kopiator och skrivare med fria utskrifter. - Städning av gemensamma utrymmen. - Egen postbox med låsbart fack. - Larm och porttelefon. - Skyltning. - Gott kaffe och te. - Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid. OMGIVNING Kontorshotellet ligger i Pronova och Norrköpings Science Park. I Fastigheten finns både en konferensanläggning och en trevlig restaurang. På promenadavstånd når du City med dess breda utbud av restauranger och butiker. Även Campus Norrköping, Visualiseringscenter och Cnema finns i närområdet. Goda kommunikationsmöjligheter med en närliggande buss-och spårvagnshållplats samt tillgång till parkeringsplatser. SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.
  • Total yta

    84 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 7 84

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el


Utförande

Antal rum:

25


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

Therese Ringborg

Site Manager

Therese Ringborg

therese.ringborg@klovern.se

0104 VISA NR 0104827601

Marknadsförs av First Office AB
Spelhagsvägen 13
61131 Nyköping
firstoffice.se
Korsgatan 2E

Om First Office AB

FirstOffice erbjuder effektiva flexibla kontorshotell med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. FirstOffice erbjuder funktionella lösningar till ett bra pris. Totalt har vi 54 kontorshotell i tio städer med drygt 40 000 kvadratmeter, med det är vi troligtvis Sveriges största kontorshotellkedja. Då vi själva äger fastigheterna där kontorshotellen är etablerade kan vi ofta erbjuda både lägre hyra och högre kvalitet. FirstOffice är en del av Klövern. Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag med huvudinriktning på kommersiella fastigheter. Beståndet består av cirka 350 fastigheter. Allt förvaltas av Klöverns egen personal, lokalt baserad i varje stad.

Fler annonser från denna annonsör