Hospitalsgatan 26

Fors , Nyköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

9 - 23 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

FirstOffice Fors är ett populärt, hemtrevligt och hundvänligt kontorshotell.

Välkommen till FirstOffice Fors!

FirstOffice Fors är ett populärt, hemtrevligt och hundvänligt kontorshotell.

Här erbjuder vi inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 15 rum i storlekarna 9-23 kvm, lämpliga för 1-3 personer.

HÄR INGÅR
- Privata kontorsrum där hundar är tillåtna
- Mötesrum i olika storlekar
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Wifi
- Städning av gemensamma ytor
- Egen postbox med låsbart fack
- Parkering finns att hyra
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med tre månaders uppsägningstid

OMGIVNING
Kontorshotellet är beläget i området Fors som ligger med gångavstånd till nya Resecentrum samt fem minuter med bil till E4:an. I området finns även vackra promenadstråk längst med Nyköpingsån. Med ett stenkast från fastigheten finner du Stora Torget med dess breda utbud av restauranger, gym och shopping.

SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 9 23

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
WC

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Antal rum:

15

Dokument

Hospitalsgatan 26

Om First Office AB

FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder över 60 kontorshotell i tio städer vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan privata kontorsrum, coworking samt BigOffice - Nyckelfärdiga kontor för det större företaget. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

First Office AB

Spelhagsvägen 13

611 31 Nyköping

www.firstoffice.se

Fler annonser från First Office AB