Drottninggatan 30

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

155 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kvadratsmart kontor i City

Kontorslokal med trevligt ljusinsläpp som ligger på en attraktiv plats i hjärtat av Göteborg. Platsen sätter standarden för bolaget och tillgängligheten för besökare är mycket god, här vill man vistas. Pentry: Ja Konferensrum: Ja Hiss: Ja WC: Ja Vid frågor och visning, kontakta oss!

Ytor

  • Total yta:

    155 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Adressen talar för sig själv, här finns all tänkbar verksamhet med företag som bedriver kontorsverksamhet på övre plan och butiker & restauranger på bottenplan. Detta resulterar i ett komplett utbud för företag som vill vara i händelsens centrum.

Närservice:

Med det centrala läget kommer även all service du kan tänka dig, restauranger, apotek och shopping.

Kommunikationer

Precis runt hörnet går spårvagnar och bussar. Ett stenkast bort ligger Brunnsparken och Centralstationen.
Drottninggatan 30

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder