Östra Hamngatan 37

GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

587 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal i det bästa läget

Välkommen att kontakta oss för att höra mer om en denna kontorslokal på 587 kvadratmeter som ligger i en fantastisk fastighet. Ytan är fördelat på tre våningar med en interntrappa som ansluter våningsplanen. Lokalen ligger mitt i hjärtat av Göteborgs innerstad vilket gör det till en attraktiv arbetsplats med bra service och kommunikationer runt omkring.

Ytor

  • Total yta:

    587 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Östra Hamngatan är en cirka 330 meter lång gata i primärområdet Inom Vallgraven. Gatan sträcker sig från Lilla Bommen vid Göta älv till Kungsportsplatsen, och ingår i det stora restaurang- och shoppingdistrikt som finns i centrala Göteborg.

Kommunikationer

Precis utanför entrén går spårvagnar och ett stenkast bort ligger Brunnsparken, Centralstationen och Kungsportsplatsen som är en knutpunkt för buss, tåg och spårvagn.
Östra Hamngatan 37

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder