SUNDBYBERG

Favorit Dela

Hallonbergsplan 5-7

Stor kontorslokal med flexibel planlösning.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Storlek:

  581 m²

 • Hyra:
Kontorslokal med flera rum som vetter in mot Hallonbergen Centrum eller ut mot området. I mitten av lokalen finns pausytor och ett pentry med matplats. Möjlighet finns att ändra planlösning efter behov och verksamhet.
 • Total yta

  581 m2


Utförande

Våningsplan:

3


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

I direkt anslutning till lokalerna finns tunnelbana (blå linjen) och busstorget. Genom Hallonbergen Centrum passerar dagligen tusentals människor på väg till jobb och skola. I huset finns bland annat mataffär, spelbutik, blomsterbutik, bibliotek, gym och sporthall.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

JR

Biträdande förvaltare

Johanna Rydén

leads.stockholm@balder.se

08-5 VISA NR 08-50883723

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Hallonbergsplan 5-7

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör