Stationsgatan 1

SUNDBYBERG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

719 - 847 m²

Hyra

3000/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal vid promenadstråk i centrala Sundbyberg

I centrala Sundbyberg med mycket bra skyltläge och nära service och kommunikationer finns denna butiksyta med många möjligheter. Lämplig för exempelvis butik, showroom, kontor. Lokalen är idag en så kallad råyta och kan anpassas efter behov och önskemål. (Bild för inspiration) Lokalen för er som vill driva butik centralt i Sundbyberg. Här finns närhet till ett stort serviceutbud och utmärkta kommunikationer.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 719 847

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

3000

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till ett stort serviceutbud och utmärkta kommunikationer. Sundbyberg präglas av en småstadskänsla och har närhet till både grönområden och flertalet gallerior. I samma fastighet finns bland annat restauranger, apotek, frisör och bowlinghall.

Kommunikationer

Här passerar både pendel- och fjärrtåg, tunnelbana (blå linjen), tvärbana och bussar.
Stationsgatan 1

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler från Fastighets AB Balder