SUNDBYBERG

Favorit Dela

Stationsgatan 1

Butikslokal vid promenadstråk i centrala Sundbyberg.

 • Kategori:

  Butik

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Hyra:

  3 000 kr/m²/år

 • Storlek:

  719 - 847 m²

I centrala Sundbyberg med mycket bra skyltläge och nära service och kommunikationer finns denna butiksyta med många möjligheter. Lämplig för exempelvis butik, showroom, kontor. Lokalen är idag en så kallad råyta och kan anpassas efter behov och önskemål. (Bild för inspiration) Lokalen för er som vill driva butik centralt i Sundbyberg. Här finns närhet till ett stort serviceutbud och utmärkta kommunikationer.
 • Total yta

  847 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 719 847

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3000


Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till ett stort serviceutbud och utmärkta kommunikationer. Sundbyberg präglas av en småstadskänsla och har närhet till både grönområden och flertalet gallerior. I samma fastighet finns bland annat restauranger, apotek, frisör och bowlinghall.

Kommunikationer:

Här passerar både pendel- och fjärrtåg, tunnelbana (blå linjen), tvärbana och bussar.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

VR

Förvaltare

Victor Rönnmark

leads.stockholm@balder.se

0850 VISA NR 0850883704

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Stationsgatan 1

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör