Skalholtsgatan 10

KISTA
Spara Dela
Spara Dela
Yta

1 064 - 2 211 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

Kontor med bästa Läge i Kista

Lokalen erbjuder en mix mellan enskilda kontor och öppet landskap med flertalet konferensrum i varierande storlekar. I mitten av fastigheten finns det ljusgård vilket skapar en öppen och ljus känsla mellan våningarna. Genomgående fräscha ytskikt i hela fastigheten.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 064 2 211

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Kontorsfastighet belägen i utkanten av centrala Kista, bra skyltläge utmed Kymlingelänken och nära påfarten till E4.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns att förhyra i fastigheten

Närservice:

All tänkbar närservice finns i Kista Galleria på 10 min. promenadavstånd.Oerhört stort utbud av lunchrestauranger, snabbmatställen, caféer i Kista Galleria.

Kommunikationer

10 min. promenadavstånd till T-bana Kista samt bussförbindelser till andra delar av norra Stockholm. Snabb access med bil till påfart E4.
Skalholtsgatan 10

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

0

balder.se

Fler från Fastighets AB Balder