Nybrogatan 23

Centrum , FALUN
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

561 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal i Nordstan i Falun. Bra parkeringsmöjligheter.

Lokalen kan anpassas för enskilda rum och kontorslandskap.

Övrig information

Övrigt:

100% Förnyelsebar el Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Grönt hyresavtal Vi erbjuder våra hyresgäster Grönt hyresavtal. Vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att minska energiförbrukning inom både verksamheten och fastigheten. Miljöcertifikat Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna GreenBuilding, Miljöbyggnad och BREEAM.

Ytor

  • Total yta:

    561 m2

Utförande

Våningsplan:

3

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i fint läge nära Faluån. Cirka 100 m från de centralaste delarna av Falun. Från gaveln har man utsikt över ån. Fastigheten är belägen vid "slutet" av butiksgatan Slaggatan.

Närservice:

Bank finns inom 100 m. Lunchrestaurang finns i fastigheten. Cirka 300 m till livsmedelsbutik (ICA).

Kommunikationer

Cirka 1 km till tågstationen. Cirka 3 mil till Borlänge flygplats. Cirka 700 m till busstrafikens nav Knutpunkten. Lokaltrafiken trafikeras av http://ww.dalatrafik.se.
Nybrogatan 23

Om Diös Fastigheter AB

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 24,5 mdkr, ett bestånd om 329 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 455 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB

Falugatan 2

791 71 Falun

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB