Lona Knapes Gata 5

VÄSTRA FRÖLUNDA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

259 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Fin kontorslokal i expansivt område

Välkommen till ett trevligt kontor med mycket bra läge i Högsbo. Lokalen har ljusinsläpp från två håll vilket gör den ljus och luftig. Planlösningen är idag indelad i kontorsrum av varierande storlek. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Ytor

  • Total yta:

    259 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Högsbo handelsområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde. Det stora köpcentret 421 ligger intill och erbjuder all typ av service i form av butiker, livsmedelsaffär, gym, restauranger och caféer.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering för våra hyresgäster finns tillgänglig intill fastigheten.

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Utanför fastigheten går bussen från hållplats "Lona knapes gata" tar det ca 30 minuter in till centralstationen.
Lona Knapes Gata 5

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder