Datavägen 31

Askim
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

376 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljust kontor i Sisjön med möjligheter

Välkommen till ett kontor med full flexibilitet, välj mellan att hyra i befintligt skick, med en mellanrenovering eller en stor renovering. Sätt er egna prägel och få precis osm ni vill! Lokalen ligger i plan 2 utan hiss, är tillgänglighet ett krav från er går det att ordna. Välkomna på visning!

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är belägen i Sisjöns industriområde som ligger i västra Göteborg. Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.

Ytor

  • Total yta:

    376 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Dagens planlösning har många rum och pentryt lite avskilt. Här kan man med fördel ändra planlösningen genom att flytta pentryt och öppna upp lokalen med fler öppna ytor. Vi är flexibla och ni väljer vad som passar er!

Omgivning

Omgivning/natur:

Sisjön ligger direkt söder om Söderleden och drygt två kilometer sydost om Frölunda torg samt fyra kilometer sydväst om Mölndals centrum. Området var under 1970-talet mer ett industriområde men har sedan 2000-talet fått en markant mer handelsinriktning än tidigare. Stora infrastruktursatsningar har gjorts för anpassning mot de bilburna kunderna till de stora handelsaktörerna som etablerat sig på området. Området är omtyckt även av traditionella verksamheter som har lager/kontor och industribehov och som vill ligga lättillgängligt för sin kunder och personal. Här finns ett gott utbud av service, friskvård och lunchrestauranger. Inom företagsområdet Högsbo-Sisjön finns mer än 1 700 företag i fler än 200 branscher. Här arbetar dagligen fler än 30 000 personer. Eftersom området är expansivt och hela tiden förändrar sig så blir de exakta siffrorna fort inaktuella så siffrorna är ungefärliga. Företagsområdet är Nordens största med en yta på 3.070.000 m2. Bara några få kilometrar från Sisjön ligger naturreservatet Sandsjöbacka med naturstigar, vandringsleder, eldplatser mm. Sisjöns golfklubb finns också i området i direkt närhet till Söderleden. Besök gärna området Högsbo-Sisjöns företagarförening: http://hsff.nu/

Datavägen 31

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum