Södra Förstadsgatan 26

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 310 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
Kontor med blandad planlösning och fönster i fyra väderstreck ger ett ljust och inbjudande kontor. Du kan enkelt hyra flera plan som sammanbinds genom trapphuset. Ytorna är inflyttningsklara med möjlighet till snabb inflyttning. Förråd om 144 m2 som man lätt når med bil finns att hyra till. Direkt utanför dörren finns stadens puls med massor av butiker, restauranger, caféer, service, etc. Eget garage i samma byggnad som du smidigt når via hissen från kontoret ner i källaren. Mindre än 3 minuters promenad bort ligger Triangelns tågstation.

Ytor

  • Total yta:

    1310 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Visenten 20

Omgivning

Omgivning/natur:

Södra Förstadsgatan utgör den södra delen av Malmös centrala gågata och shoppingstråk. Närområdet är dynamiskt och varierat med bland annat välbevarad stadsmiljö från sent 1800-tal, butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och operahus. Strax intill ligger Triangeln med såväl köpcentrum som citytunnelstation. I området finns också stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

Närservice:

Området har ett fantastiskt utbud av restauranger och shopping.

Kommunikationer

Triangelns citytunnelstation ligger endast några minuters promenad bort. Därifrån tar man sig enkelt med tåg till Malmö Centralstation eller till Köpenhamn/Kastrup. Även flera av Malmös stadsbussar avgår från Triangeln.
Södra Förstadsgatan 26

Om Volito Fastigheter AB

Volito Fastigheter äger och förvaltar kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i Malmöregionen. Verksamheten grundades 1997 och präglas av långsiktighet, effektiv förvaltning, hög servicegrad och nära relationer till kunder och partners. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt bestånd och att stärka vår närvaro i Malmös mest attraktiva områden. Målet är inte att bli marknadens största aktör utan att positionera oss som den bästa avseende förvaltning och kundrelationer. Beståndet omfattar 21 fastigheter, fördelade på kontor, handel och bostäder, med en sammanlagd yta på 92 000 kvadratmeter. Tillsammans med Peab Projektutveckling äger och förvaltar vi även The Point och Quality Hotel View i Hyllie.

Volito Fastigheter AB

Skeppsbron 3

211 20 MALMÖ

www.volitofastigheter.se

Fler annonser från Volito Fastigheter AB