Södra Förstadsgatan 34

Centrum , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

292 - 584 m²

Hyra

1 750 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
Välplanerad lokal i två våningar som kan delas till ett våningsplan. Lokalen rymmer flertalet kontor och har bra med ljusinsläpp från två håll.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 292 584 1 750

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1750

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Laxen 23

Omgivning

Omgivning/natur:

Södra Förstadsgatan utgör den södra delen av Malmös centrala gågata och shoppingstråk. Närområdet är dynamiskt och varierat med bland annat välbevarad stadsmiljö från sent 1800-tal, butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och operahus. Strax intill ligger Triangeln – en av Malmös viktigaste knutpunkter – med såväl köpcentrum som citytunnelstation. I området finns också stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

Närservice:

Området har ett fantastiskt utbud av restauranger och shopping.

Kommunikationer

Lätt att ta sig till för dig som pendlar med tåg eller buss då Triangeln station med citytunneln endast är ca 5 min promenad bort. För dig som pendlar med bil finns parkeringsmöjlighet i garaget i samma byggnad.
Södra Förstadsgatan 34

Om Volito Fastigheter AB

Volito Fastigheter äger och förvaltar kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i Malmöregionen. Verksamheten grundades 1997 och präglas av långsiktighet, effektiv förvaltning, hög servicegrad och nära relationer till kunder och partners. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt bestånd och att stärka vår närvaro i Malmös mest attraktiva områden. Målet är inte att bli marknadens största aktör utan att positionera oss som den bästa avseende förvaltning och kundrelationer. Beståndet omfattar 21 fastigheter, fördelade på kontor, handel och bostäder, med en sammanlagd yta på 92 000 kvadratmeter. Tillsammans med Peab Projektutveckling äger och förvaltar vi även The Point och Quality Hotel View i Hyllie.

Volito Fastigheter AB

Skeppsbron 3

211 20 MALMÖ

www.volitofastigheter.se

Fler annonser från Volito Fastigheter AB