E A Rosengrens gata 17

Högsbo/Sisjön , Västra Frölunda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

316 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Showroom, butik eller kontor i markplan

Är ni intresserade av ett showroom och kontor i bottenplan på en spännande fastighet i Högsbo? Här finns en ledig lokal med många möjligheter, lokalen ligger i en fastighet som har lunchrestaurang, konferensmöjlighet, gym, garage och parkering med eller utan laddmöjlighet.

Övrig information

Övrigt:

Modern och representativ kontorsfastighet med bästa skyltläge mot Dag Hammarskjölds led. I området finns alt tänkbar service, goda bussförbindelser samt närhet till de större lederna.

Ytor

  • Total yta:

    316 m2

Utförande

Planlösning:

Lokalen har två entréer, en mitt på huset som en butiksingång och den andra via fastighetens trapphus. När du kommer in i lokalen välkomnas du av en stor yta som skulle kunna användas till showroom, bakom denna finns ett rum som tidigare använts som ett kassavalv/arkiv. Här finns också ett konferensrum, ett lunchum och flera kontorsrum i varierande storlekar.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Dag Hammarsköldsleden med fantastiskt skyltläge och ett stenkast till både Frölunda Torg och Köpcenter 421 med såväl service och restauranger. Högsbo genomgår just nu en långsiktig förvandling där man går från att vara ett renodlat industriområde till att bli en blandstad, det vill säga en handels- och mötesplats där många olika verksamheter ryms och där näringsliv samsas med boende, handel, restauranger och samhällsfunktioner av olika slag.

Närservice:

Lunchrestaurang, närhet till hela Högsbo/Sisjö handelsområde, 421 samt Frölunda Torg.

Kommunikationer

Bra möjligheter att åka kollektivt med busshållplats ca 250 m från fastigheten som trafikeras av två linjer. Det tar ca 5 min att resa till Marklandsgatan som är en knutpunkt för bussar och flera spårvagnslinjer alternativt 10 min för att ta sig till Radiomotet där man enkelt reser mot stan eller kranskommunerna.
E A Rosengrens gata 17

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum