Skriv ut

Skapa PDF

E A Rosengrens Gata 32

västra frölunda

Rum 11-44 kvm ledigt!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 11 - 68 m²
Karta

Information

Beskrivning

Hyr rum på vårt populära kontorshotell i Högsbo. Tillgång till gemensamt konferensrum, kök, toaletter, dusch mm. Låg hyra. Fri parkering. Bra bussförbindelser. Rum från 11 - 44 kvm.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 11 68

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo i sydvästra Göteborg ligger mellan Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden med ett flertal industrier, verksamheter och handel. Området tillhörde tidigare Högsbo gård och började bebyggas på 1960-talet. Områdets karaktär har utifrån att ha varit ett utpräglat industri- och verksamhetsområde förändrats och fick år 2006 ett eget köpcentrum Högsbo 421 där besökare bland annat hittar välkända aktörer så som ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmann, Intersport m.fl. Utvecklingen av området fortsätter nu ytterligare med kommande bostadsprojekt Södra Änggården som kommer att växa upp. Projektet planeras vara färdigställd år 2025 och första etappen planeras vara inflyttningsklart till 2021. En grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen. Detaljplanen för Södra Änggården beräknas laga kraft under 2018. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull och med cykelavstånd till centrum. Välkända området i direkt anslutning till Högsbo är bland annat Sisjön ligger placerat på andra sidan av Söderleden. Sisjön är mer inriktat som ett handelsområde men även här finns fastigheter som erbjuder både kontors och lagerlokaler. Med bara några minuters bilfärd från Högsbo västerut finns Frölunda Torg, norr ut Järntorget/Linnéplatsen och åt öster Mölndals Centrum som även är stora knutpunkter för kollektivtrafik.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer med busshållplatser inom ett par minuters promenadavstånd.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är belägen i Högsbo industriområde som ligger i västra Göteborg. Fastigheten är bebyggd med fyra hus, en kontorsbyggnad i tre plan, ett lager med lastbrygga samt två kallförråd. Marken är asfalterad och till fastigheten hör en stor parkeringsplats. Del av gården är inhägnad. Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.

E A Rosengrens Gata 32
Sökhjälp