Kilabergsvägen 4

HÄGERSTEN
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 005 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad

Lager med bästa läge intill Essingeleden

Stor rymlig lagerlokal med takhöjd på 4 meter. Lastkaj i direkt anslutning till lokalen för enkel angöring. Möjlighet till korttidskontrakt. Wc finns att nyttja en trappa ner och möjlighet att installera enklare pentry finns inom lokalen. Lokalen hyrs ut utan hyllsystem.

Ytor

  • Total yta:

    2005 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är strategiskt placerad med närhet till Essingeleden, Södertäljevägen och Södermalm. Även Västberga och Årsta ligger i närområdet, dessa områden har ett stort utbud av grossister och butiker. En strategisk punkt för en lokal utanför tullarna.

Kommunikationer

Bra kommunikationsmöjligheter både med buss och bil. Fastigheten är belägen i nära anslutning till Essingeleden.
Kilabergsvägen 4

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder