Stenyxegatan 29

Fosie/Jägersro , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

214 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nu har vi nöjet att presentera en kontorslokal om ca 214 kvm på andra våningen med optimalt läge i Fosie.   Nuvarande planlösning består av...

Nu har vi nöjet att presentera en kontorslokal om ca 214 kvm på andra våningen med optimalt läge i Fosie.   Nuvarande planlösning består av kontorsrum, stort konferensrum samt förråd. Pentry är stort och rymligt och erbjuder både matplats samt loungehörna. Lokalen lämpar sig lika väl för öppen planlösning som till kontorsrum. Med närhet till inre och yttre ringvägen skapas en enkel kommunikation, och önskas färdmedel via kollektivtrafiken finns bussförbindelser i närheten. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Övrig information

Övrigt:

* Fri parkering : Ja * Bra skyltläge : Ja.

Ytor

  • Total yta:

    214 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bronsdolken 11

Omgivning

Omgivning/natur:

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher.

Närservice:

Lunchrestauranger finns i området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger.

Kommunikationer

Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten av fastigheten och tar dig snabbt ut på de större Europavägarna. Bussförbindelse finns på gångavstånd på Stenyxegatan. Körtid ca 5-10 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen.
Stenyxegatan 29

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB