Dragarbrunnsgatan 75

Centrala Uppsala , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 200 - 8 000 m²

Hyra

Tillträde

2024-04-01

Beskrivning

  • Kontor

Lumi – Visionärt återbruk med ljus, rymd och öppenhet i nytt city läge ett stenkast från Uppsala C

STORT KONTOR 2200 kvm med plats för upp mot 200 personer i ett plan på översta planet, högst upp i huset! SÖDRA CITY I ett oslagbart läge ett stenkast från Uppsala C, mitt emellan tågspåren och Fyrisån växer nu ett nytt cityläge fram i Uppsala med moderna kontor med ett nytt grönt stadsstråk. Se kort film om Södra City VÅRT KONTORSHUS LUMI Här skapas just nu ett kontorshus med mycket låg klimatpåverkan, det nytänkande kontoret, ibland är återbruket subtilt, ibland synligt men alltid estetiskt och modernt, fyllt med genomtänkta och flexibla lösningar för hälsosamt arbetsliv och långsiktig företagsutveckling. Det gröna stråket precis utanför dörren, den härliga takterrassen, den generösa ljusgården och den spektakulära glasade paviljongen skapar en härligt miljö och gör att gränsen mellan ute och inne försvinner. LUMI, livets ljus, vi valde namnet med tanke på den härliga ljusgården som möter dig på vägen in till kontoret och de stora fönster med sin centrala roll i din arbetsmiljö, här hoppas vi kunna bidra till energisk kreativitet, lugn, fokusering och ett hållbart arbetsliv. Kontoret har en genomtänkt långsiktig planlösning med flödande ljus, gott om flexibilitet och generöst med rum i olika storlekar i mittkärnan. Läs mer om Lumi

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 2 200 8 000

Ekonomi

Tillträde:

2024-04-01.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

15042

Byggår:

1975

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering och besöksparkering Parkeringsytan är under avveckling och kommer att stängas ner helt 2022-09-31. Vid frågor kontakta  kundtjanst@parkingpartner.se , telefonnummer 08-120 305 90.

Närservice:

Fastigheten ligger bara några minuters promenad från Uppsalas innerkärna med alla dess butiker, restauranger och caféer. Med några minuter till Uppsala Centralstation/Resecentrum finns helt enkelt all tänkbar service och kommunikation inom räckhåll. Bankomat Närmsta uttagsautomat ligger vid Nordea på Dragarbrunnsgatan 49 eller vid Centralstationen på Olof Palmes plats 10. Närservice Lloyds apotek Samariten på Kålsängsgränd 10. Apoteksgruppen på Dragarbrunnsgatan 48B. ICA Nära på Vretgränd 9.  Willys på Kungsgatan 95.  Systembolaget på Dragarbrunnsgatan 48A. Träning och hälsa Women's Wellness på Kungsgatan 79. Fitness 24 Seven på Bangårdsgatan 9. Övrig service Vi vill att våra hyresgäster ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Därför kan vi genom vår tjänstepartner Coor erbjuda hjälp med en stor del av de andra uppgifter som måste lösas på ett företag, t ex konferens, reception, telefoni, vaktmästeri och städning av den egna lokalen. Kontakta Coor på telefon 010-559 57 30 eller e-mail hyresgast@coor.com för att höra mer, du hittar också information på deras serviceportal: » Länk till Coors serviceportal för Vasakronan

Kommunikationer

Med ett par minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum är det enkelt att transportera sig till och från kontoret med såväl cykel eller bil som kommunalt. Tåg Uppsala Centralstation och Resecentrum är ett kommunikationsnav för buss- och tågtrafik. Avståndet till Stockholms Central är tidsmässigt ca 40 minuter från Uppsala och hit kör såväl SJ som SLs pendeltåg flera gånger i timmen. Pendeltåget stannar även på Arlanda. Upptåget, som trafikerar Gävle-Uppsala, har många dagliga avgångar. Länk till SJs webbplats Länk till SLs webbplats Buss Närmaste busstation är Samariterhemmet på Kungsgatan. Från centralstationen och Resecentrum går förutom flertalet stadsbussar även regionala bussar mot såväl Enköping eller Västerås som Norrtälje och Östhammar. För tidtabeller och mer info se ULs hemsida: Länk till Uppsala Buss (UL) webbplats Bilpool I kvarteret finns två bilpooler från Sunfleet. På markparkeringen med infart vid korsningen Kungsängsgatan/Strandbodgatan, parkeringsyta C, finns två poolbilar som är tillgängliga för alla. På parkeringsyta B finns ytterligare två poolbilar. För medlemskap och villkor se Sunfleets hemsida .
Dragarbrunnsgatan 75

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 1050

751 40 Uppsala

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan