Elinsdalsgatan 6

Druvefors , Borås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 492 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
Kontorslokal på Elinsdalsgatan 8 med närhet till mycket. På ca 2-5 minuters promenadavstånd tar man sig till exempelvis Busstorget, centrum, Sandwalls Plats, Ica Maxi, parkeringshus och parkeringsplats. Hela lokalen uppmäter 1492kvm och är i sin tur uppdelad i tre våningsplan om ca 500kvm/våning. Samtliga våningsplan är sammankopplade via en trappa inne i lokalen, vidare har samtliga våningsplan egen entré från det gemensamma trapphuset. Ser vi till kontorslokalen så finns det på varje våningsplan gott om kontor, konferensrum och toaletter. På lokalens första våningsplan finns en reception och på andra våning finns det större personalytor och kök/pentry. Lokalen renoverades under 2012 och håller god standard. Vänligen kontakta Robin Karlsson, 033-222849 eller via mail robin.karlsson@cafastigheter.se för mer information.

Ytor

  • Total yta:

    1492 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Resedan 33

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

Några minuters promenad till Borås citykärna.

Kommunikationer

Busshållplats på anslutande gata. Någon minuts promenad till Södra torget med lokalbussar. Ca 10 minuters promenad till Borås Resecentrum med tåg och fjärrbussar.
Elinsdalsgatan 6

Om CA Fastigheter AB

Familjeägd fastighetskoncern, etablerad redan 1912. Idag fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling av eget ägda fastigheter i södra Sverige samt Tyskland, Estland och Ryssland. Åtta regionkontor i Sverige (Borås, Jönköping, Kalmar, Lomma, Malmö, Växjö och Stockholm) och med huvudkontor i Kalmar.

CA Fastigheter AB

Box 253, Holmsgatan 11

503 10 BORÅS

www.cafastigheter.se

Fler annonser från CA Fastigheter AB