Lovartsgatan

Dockan , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Ledig butikslokal på ca 200 kvm i Dockan, Västra hamnen. Stora skyltfönster i gatunivå.

Ledig lokal om ca 200 kvm som passar till butik, kontor eller utställning. Lokalen ligger i bottenplan med stora skyltfönster ut mot gatan. Öppna ytor för arbetsplatser i olika möbleringar samt ett konferensrum. På- och avlastning i anslutning till lokalen. Det finns tre p-hus i området och bussförbindelse finns på Stora Varvsgatan., Gångavstånd till Malmö central för fler tåg- och bussförbindelser. Dockanområdet erbjuder även en hel del lunchrestauranger och har ett brett serviceutbud. Se vår film om Dockanområdet här

Övrig information

Övrigt:

Miljöcertifiering Silver * Skyltfönster: Ja * Parkering: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    200 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gängtappen 2

Omgivning

Omgivning/natur:

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och guppande fritidsbåtar samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i fastigheten.

Närservice:

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Kommunikationer

Bussförbindelse finns direkt i anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Centralstationen nås inom 10 minuters promenad. Parkeringsmöjligheter med garage finns i fastigheten.
Lovartsgatan

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt. Vårt fastighetsbestånd består av knappt 300 fastigheter. Vår storlek ger oss möjligheter att erbjuda valfrihet och flexibilitet för våra kunder när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB