Lovartsgatan 8

Dockan , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

115 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Ledig lokal som passar för butiksverksamhet /showroom eller kontor. Central plats i Dockan. Lokalen är genomgående vilket ger ett bra...

Denna lokal på 115 kvm i Dockan lämpar sig bra för butiksverksamhet /showroom eller kontor. Lokalen ligger på central plats i Dockan. Lokalen är genomgående vilket ger ett bra dagsljusinsläpp. Det finns både öppna arbetsplatser och ett mötesrum. Men såklart finns det flexibilitet om man önskar annan planlösning. Pentry finns längst in i lokalen med direkt access till en trevlig innergård för att njuta av kaffet i solen Garage finns i närheten och bussförbindelse endast några minuter från fastigheten. Se vår film om Dockanområdet här

Övrig information

Övrigt:

Miljöcertifiering Certifierad enligt Miljöbyggnad iDrift med betyget Silver. * Närhet till parkering: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    115 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gängtappen 2

Byggår:

2011

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och guppande fritidsbåtar samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i fastigheten.

Närservice:

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Skyltläge:

Ja

Kommunikationer

Bussförbindelse finns direkt i anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Centralstationen nås inom 10 minuters promenad. Parkeringsmöjligheter med garage finns i fastigheten.
Lovartsgatan 8

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB