Kungsängsgatan 29

Centrum Uppsala , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

170 m²

Hyra

3 200 kr/m²/år. Tillkommer

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nu finns möjligheten att bedriva verksamhet på en attraktiv adress i centrala Uppsala.

Nu finns möjligheten att bedriva verksamhet på en attraktiv adress i centrala Uppsala. Kontorslokalen är på 170 kvm och ligger i en fantastisk byggnad i hörnet av Kungsängsgatan och Bäverns Gränd med ett rundat hörn. Kontoret har en till större delen öppen planlösning med ljusa färgval och stora fönster ut mot Kungsängsgatan. På gatan utanför kontorsbyggnaden finner ni ett stort urval utav livsmedelsbutiker, lunchrestauranger, busshållplatser och annan närservice.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 170 3 200

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3200

Hyresinformation:

Tillkommer

Utförande

Planlösning:

Ljusa kontorsytor med stora fönsterpartier som väter ut mot Kungsängsgatan 29. Större delen av lokalen är i öppen planlösning med ett tillhörande mötesrum. Kaklade toalettpaket med RWC och dusch samt ett stort pentry i lokalens bakkant.

Omgivning

Företag i närheten:

På Kungsängsgatan 29 sitter man mycket centralt och har nära till Uppsalas gågata med rikligt av varierande butiker, restauranger och caféer.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser med busshållplats på gatan utanför samt 300 m från Uppsala Entré som är navet för buss- och tågtrafik i Uppsala. Cykel- och promenadvägar i alla riktningar.
Kungsängsgatan 29