Ledebursgatan 5

MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

295 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Trivsam kontorslokal i gamla Stadshuset

Trivsam, rumsindelad och genomgående kontorslokal belägen på plan tre. Kontorsrum i varierande storlek, ett större konferensrum, två wc, pentry och en välkomnande entré med plats för reception. Generös takhöjd och bevarade attribut från byggnadsåret skänker charm, ljus och karaktär till denna trevliga lokal. Välkommen på visning!

Ytor

  • Total yta:

    295 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

3 av 5

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Det centrala läget gör att du har många valmöjligheter nära dig. I området finns såväl kommersiella fastigheter som bostadsfastigheter. På några minuters promenadavstånd tar du dig enkelt till Malmös centrum.

Närservice:

Nära till Triangelns köpcentrum och Bergsgatans utbud av lunchrestauranger.

Kommunikationer

På 600 meters avstånd ligger Citytunnelstationen Triangeln, resan till och från Malmö Central tar mellan 2-3 minuter och Kastrup nås på 15 minuter.
Ledebursgatan 5

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder