Drakegatan 2-4

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

906 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Showroom och kontor i samma lokal!

Nu kan denna lokal i expansiva Gårda bli er. Med stora ytor i markplan går det enkelt att styra över hur stor butik/showrooms-yta ni skall ha. Eller varför inte ha ett öppet härligt kontorslandskap? HWC - Ja Konferensrum - Ja Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Ytor

  • Total yta:

    906 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger centralt med närhet till Göteborgs city och i området finns exempelvis arenor och andra evenemangsbyggnader.

Närservice:

Gårda är främst en kontorsfastighet som ligger i östra delen av Göteborgs innerstad nära Svenska Mässan med gångavstånd till city center. Man har därav närhet till alla servicefunktioner man kan tänkas behöva.

Kommunikationer

Då fastigheten ligger i centrala Göteborg finns mycket goda kommunikationer med bil, bussar och tåg. Den ligger vid knutpunkten för stadens alla genomfartsleder. Göteborgs city och evenemangsstråket med arenor och andra evenemangsbyggnader har du lika nära.
Drakegatan 2-4

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder